Om oss

Sustainacons grundare och vd, Per Andersson, har arbetat med hållbar utveckling inom byggbranschen sedan 1994. Både i rollen som entreprenör, byggherre och konsult. 2016 startade Per egen konsultverksamhet och 2018 bildades Sustainacon Sweden AB. 

Vi brinner för hållbar utveckling inom bygg, fastighet, anläggning och stadsutveckling. När du anlitar oss har du den personliga, nära kontakten med en av våra konsulter och samtidigt tillgång till vårt breda nätverk.

Vi är baserade i Karlstad men tar oss an uppdrag där du som kund behöver oss.


En personlig och professionell konsult med stort nätverk

Som oberoende projektledare, process- eller projektstödsspecialister kan vi hjälpa dig med projekt inom  bygg, fastighet, anläggning och stadsutveckling. Vi har erfarenhet både från den offentliga och privata sektorn och vi kan bistå med drivna medarbetare som har hög och bred kompetens inom hållbarhetsområdet. Vi har dessutom stor erfarenhet av kundorienterad verksamhetsutveckling, utbildning och partneringledning.

En viktig faktor i vårt arbete är det stora nätverk av samarbetspartners som vi har byggt upp, både nationellt och internationellt. Det ger oss möjlighet att sätta samman ett team med experter inom många områden, anpassat till varje uppdrags komplexitet och storlek. Hör av dig till oss redan idag så kan vi prata närmare om hur vi kan hjälpa just dig med din omställning till en hållbar byggprocess.